4EVER-korvakorut

32,00  sis. alv 24%.

4EVER-korvakorut ovat sirot vaneriset korvakorut, joita koristaa sydän. Ne on suunniteltu annettavaksi kiintymyksen osoituksena esimerkiksi ystävälle tai rakkaalle läheiselle. Korvakorut tulevat kiinnitettynä kartonkiseen korttipohjaan, joka on postikortin kokoinen.  Etupuolelle tulee valintasi mukainen teksti korvakorujen alapuolelle. Kääntöpuolelle korttiin voi halutessaan kirjoittaa terveiset tai onnittelut lahjan saajalle.

Korun halkaisija: 33mm

Materiaalivahvuus: 2,5mm

HUOM! Kimaltavissa glitterkorvakoruissa (kulta ja vaaleanpunainen) vain toinen puoli on pintakäsitelty halutulla värillä. Korun toinen puoli on jättety puun sävyiseksi (vaalea koivu).

Kuvaus

4EVER-korvakorut

4EVER-korvakorut ovat sirot vaneriset korvakorut, joita koristaa sydän. Ne on suunniteltu annettavaksi kiintymyksen osoituksena esimerkiksi ystävälle tai rakkaalle läheiselle. Korvakorut tulevat kiinnitettynä kartonkiseen korttipohjaan, joka on postikortin kokoinen.  Etupuolelle tulee valintasi mukainen teksti korvakorujen alapuolelle. Kääntöpuolelle korttiin voi halutessaan kirjoittaa terveiset tai onnittelut lahjan saajalle. Korvakoruilla voi siis helposti muistaa kortin tavoin esimerkiksi ystävänpäivänä läheistä, sillä tämä tuotepakkaus kulkee helposti postikortin tavoin kirjepostina aina lahjan saajalle asti.

Korvakorut on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista Vihdin Haimoossa. Korujen pinta käsitellään puun ominaisuuksia kunnioittaen puulle sopivilla pintakäsittelyaineilla, jotka ovat myrkyttömiä. Korujen väriksi voit valikoida kimaltavan kullan, hopean tai vaaleanpunaisen. Lisäksi tarjolla on maanläheisimpinä sävyinä mattamusta, vaaleansävyinen koivu ja ruskea tammi. HUOM! Kimaltavissa glitterkorvakoruissa (kulta ja vaaleanpunainen) vain toinen puoli on pintakäsitelty halutulla värillä. Korun toinen puoli on jättety puun sävyiseksi (vaalea koivu). Korvakorukoukku on ruostumatonta terästä, joka on täysin nikkelivapaata.

Korun halkaisija: 33mm

Materiaalivahvuus: 2,5mm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 3,2 × 4,6 × 0,25 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri, ruostumaton teräs.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4EVER-korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...