Villakoira-ovikyltti (omalla tekstillä)

27,00 40,00  sis. alv 24%.

Kotimaisesta ohutviiluvanerista valmistettu koira-aiheinen ovikyltti omalla tekstillä. Kyltti on saatavilla kahdessa eri koossa. Kiinnitystä varten kyltin taakse on kiinnitetty kaksipuolinen kalusteteippi. Huom! Varmista ennen kyltin kiinnitystä, että kiinnityspinta on puhdas ja kuiva. Älä sijoita ovikylttiä paikkaan, jossa se joutuu olemaan suoraa sateen alla tai jatkuvassa kosteudessa.

 

 €

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä kylttejä ja opasteita niin kotiin kuin toimipisteellekin. Kaikki tuotteemme valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Kyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit.

Kyltit kiinnität helposti kaksipuolisella kalusteteipillä, joka on valmiiksi kiinnitetty kyltin nurjalle puolelle. Huomioitavaa! Teipissä on luja pito ja se tarrautuukin hyvin hanakasti kiinni. Valitse siis tarkoin kyltin lopullinen paikka ennen teipin suojapaperin irroittamista. Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

Halutessasi tuote on myös mahdollista kiinittää esimerkiksi pienin nauloin tai naulaimella.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 22 × 0,3 cm (senttimetri)
Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin kaksi viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villakoira-ovikyltti (omalla tekstillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...