Vauvamuistot (Syli)

32,00 37,00  sis. alv 24%.

Vauvamuistot -sarja koostuu sympaattisista nallehahmoista, joihin kerätään vauva-ajan muistoja. Nämä kotimaisesta koivuvanerista valmistetut koriste-esineet sopivat minimalistisen muotoilunsa ansiosta sisustustyyliltään monenlaisiin koteihin. Ihana nimiäis- tai ristiäislahja pienokaiselle, jonka perhe arvostaa kotimaisuutta ja ekologisia valintoja.

Kustomointi omalla tekstillä

Vauvamuistot – Syli sinun on mahdollista valita joko tavallisena tai kustomoituna haluamallasi tekstillä. Kustomoitavassa tuotteessa valitse ensimmäisestä alasvetovalikosta oma teksti ja seuraavasta alasvetovalikosta haluamasi fonttityyli. Näytteet fonteista löydät viimeisestä tuotekuvasta. Kirjoita seuraavaksi haluamasi teksti alempana olevaan ”Teksti” -kenttään.

HUOM! Teksti enintään 20 merkkiä!

 €
Tuotetunnus (SKU): vauvamuistot-syli Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Jokainen vanhempi muistaa sen hetken, kun ensimmäisen kerran sai pienokaisensa syliinsä. Kuinka siitä hetkestä lähtien tuntui, että aika kulki liian nopeaan. Että pian tuo kehdossa pötköttävä pieni ihme nousisi omille jaloilleen ja lähtisi tutkimaan maailmaa.

Aikaa ei voi pysäyttää eikä sitä saa takaisin. Voimme kuitenkin kantaa mukanamme ne rakkaimmat muistot ja palata ajatuksissa takaisin niihin tärkeisiin hetkiin. Muistojen tueksi, etteivät ne ajan myötä haalistuisi tai katoaisi kokonaan, keräilemme matkamme varrelta kuvia ja esineitä. Niitä katsellessamme voimme muistaa nuo hetket kirkkaammin.

Vauvamuistot on tuotesarjamme, jonka ajatuksena oli auttaa keräämään tärkeitä muistoja lapsien ensihetkistä. Vauvamuistot -tuotesarja koostuu eläinhahmoisista telineistä, joidenka avulla keräät ja asetat esille vauvasi asioita sekä esineitä. Luovuta huoletta muistot näille sympaattisille eläinhahmoille ja he kyllä kuljettavat ne mukanaan tulevaan.

 

 

Syli

Syli on iloisesti hymyilevä koriste-esine, johon saat vauva-ajan muistoja esille. Aseta sinulle tärkeitä esineitä nallen syliin ja hän säilyttää ne hymyssä suin pitkälle tulevaan. Sille on tärkeintä vaalia muistoasi ja säilyttää esine, jota katselemalla pystyt myöhemmin palaamaan ajatuksissa takaisin noihin elämän suuriin ja tärkeisiin hetkiin.

Syli on hauska, mutta samalla tyylikäs koriste-esine. Sen yksinkertainen ja selkeälinjainen muotoilu tekevät siitä helpon sijoitettavan sisustustyyleiltään eri tyyppisiin koteihin. Tuote henkii vahvasti skandinaavisen metsän kauneutta. Koivun vaalea sävy ja aidon puun tuntu tekevät tuotteesta ajattoman kauniin. Syli sopiikin esimerkiksi nimiäis- tai ristiäislahjaksi lapselle, jonka vanhemmat arvostavat kotimaisuutta ja vihreitä arvoja.

Syli valmistetaan pintakäsittelemättömöstä kotimaisesta koivuvanerista, joka mahdollistaa tarvittaessa sen myöhemmän tuunaamisen omaan tyylin sopivaksi. Tuotteen pintäkäsittelyyn kannattaa käyttää vain puulle soveltuvia pintakäsittelyaineita.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 3 × 22,5 cm (senttimetri)
Materiaali

3mm koivuvaneri

Toimitus

Kasaamattomana

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vauvamuistot (Syli)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.