TimeFlies-seinäkello

75,00 88,00  sis. alv 24%.

Seinäkello on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Asiakkaan päätettävissä on kellotaulun ja siipien värin lisäksi tuntikohtaisten kellotaulussa olevien ympyröiden väri. Tunteja havainnollistavat ympyrät voidaan myös jättää pois. Kellon viisarit ovat aina mustat. Kellossa on quartz-koneisto, joka on hyvin hiljainen. Kello tarvitsee toimiakseen yhden AA-pariston (paristo ei tule mukana).

KOKO: 50cm X 23,5cm

Kuvaus

Nykyihmiselle aika ja sen seuraaminen on hyvin olennaisessa osassa jokapäiväistä elämää. Ajan seuraaminen on myös nykyisin hyvin helppoa, sillä jokainen kantaa mukanaan kelloa jo ihan älypuhelimessaan ja tämän lisäksi monet digitaaliset laittaat ympärillämme tarjoavat tiedon siitä, kuinka paljon kello on. Tästä huolimatta kotiin asennettavat perinteisemmät seinäkellot ovat pitäneet suosionsa. Perinteisempien kodista löytyvien kellojen tarkoitus ei olekkaan enää vain ajan näyttäminen vaan ne halutaan usein sopivan osaksi kodin sisustusta. Seinäkellot ovatkin nykyisin enemmänkin kodin sisustuselementtejä, jonka takia niiden valikoima on nykyisin melkoisen runsas. 

TimeFlies-seinäkello

TimeFlies-seinäkellon suunnittelun taustalla oli löytää jokin persoonallisempi muoto/ratkaisu kellotaulun melko tavanomaiseen pyöreään muotoon. Toiveissa oli löytää hauska ratkaisu, joka olisi kuitenkin tyylikäs ja herättäisi hieman taiteen lailla keskustelua. Kellotaulu sai siis siivet, josta tuotteen nimikin syntyi.

Seinäkello on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Asiakkaan päätettävissä on kellotaulun ja siipien värin lisäksi tuntikohtaisten kellotaulussa olevien ympyröiden väri. Tunteja havainnollisavat ympyrät voidaan myös jättää pois. Kellon viisarit ovat aina mustat. Kellossa on quartz-koneisto, joka on hiljainen. Kello tarvitsee toimiakseen yhden AA-pariston.

KOKO: 50cm X 23,5cm

Lisätiedot

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Koko

50cm X 23,5cm

Koneisto

Kellossa on quartz-koneisto, joka on hyvin hiljainen. Kello tarvitsee toimiakseen yhden AA-pariston (paristo ei tule mukana).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TimeFlies-seinäkello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.