SIEPPI-koriste

28,00 31,00  sis. alv 24%.

Sieppi on moderni ja skandinaavinen versio unisiepparista. Siinä on käytetty unisieppareiden muotokieltä, mutta hyödynnetty kotimaisia materiaaleja. Sieppi on pelkistetty ja värimaailmaltaan hyvin hillitty sisustuselementti, joka sopii monenlaiseen kotiin tuomaan onnea sekä pitämään pahat unet loitolla. Ihana itselle, upea lahjana!

Jos haluat tuotteeseen tekstin:

  • Valitse ”Iso sulka”-alasvetovalikosta joko musta tekstillä tai puu tekstillä.
  • Kirjoita haluamasi teksti alasvetovalikon alapuolella olevaan tyhjään tekstille tarkoitettuun kenttään. Huom! Merkkien määrä max. 18.
 €

Kuvaus

Unet ja unimaailma ovat aina kiehtonut ihmisiä. Unta ja nukkumista on kyllä tutkittu paljon, mutta yhä edelleen unissa on jotain mystistä ja selittämätöntä. Unista on uskottu löytyvän vastauksia ja ratkaisuja. Toiset uskovat nähneensä tulevaan unissaan, kohdanneensa edesmenneen sukulaisen tai ovat oivaltaneet jotain. Ihan terveydellisistäkin syistä johtuen nukkuminen ja unen laatu pitäisi kiinnostaa meistä jokaista. Lisäksi jokainen tietää, että asiat näyttävät aina hieman paremmalta jos takana on hyvin nukuttu yö. 

 

Sieppi

Sieppi on moderni ja skandinaavinen versio unisiepparista. Siinä on käytetty unisieppareiden muotokieltä, mutta hyödynnetty kotimaisia luonnon materiaaleja. Sieppi on pelkistetty ja värimaailmaltaan hyvin hillitty sisustuselementti, joka sopii monenlaiseen kotiin tuomaan onnea sekä pitämään pahat unet loitolla.

Sieppi valmistetaan sertifioidusta kotimaisesta ohutviiluvanerista. Jokainen osa pintakäsitellään puun ominaisuuksia kunnioittaen myrkyttömillä ja turvallisilla pintakäsittelyaineilla. Pintakäsittelyt antavat puulle suojaa ja helpottavat sen puhtaanapitoa. Siepissä käytetty naru on vahattua puuvillaa, joka kestää hyvin kulutusta, vetoa ja säänvaihtelua. Siksi Siepin voikin huoletta sijoittaa halutessaan vaikka ulko-oveen roikkumaan.

Haluamme, että jokainen voi saada itsensä näköisen Siepin. Siksi tuotteen jokaiseen osaan löytyy erilaisia värivaihtoehtoja, joista kukin voi valita itselleen ne mieluisimmat. Alimmaiseen sulkaan on myöskin mahdollista saada haluamansa teksti ja tehdä näin Siepistä vieläkin uniikimpi. Teksti tulee aina samalla fontilla, joka on nähtävissä tuotekuvista.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 7 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu), vahattu puuvillanyöri

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIEPPI-koriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.