RUNDI-kyltti

37,00 42,00  sis. alv 24%.

Tässä tuotteessa valittavana seuraavat ominaisuudet:

  • Kyltin koko
  • Kyltin väri
  • Ripustin
  • Kaiverrettavat tekstit kummallekin puolelle

Tekstivaihtoehdot löydätte tuotekuvasta neljä.

HUOM! Olkaa suoraa yhteyksissä meihin jos teillä on erityistoiveita tuotteen suhteen.

Kuvaus

Löytyykö teiltä ovesta kyltti?

Mitä se viestittää tai mitä haluaisitte sen viestittävän oven taakse saapuville henkilöille?

Vaikka sitä ei tule juurikaan ajatelleeksi niin ovikylttti tai sen puuttuminen on osa ensivaikutelmaa, jonka teemme uudesta tuttavuudesta. Ovikyltin perusteella teemme jo ensimmäiset päätelmämme siitä, minkälaisia ihmisiä ja minkälainen vastaanotto meitä odottaa oven toisella puolella.

Tästä syystä ryhdyimmekin luomaan eri tyyppisiä ovikylttejä, joissa on ajateltu erityisesti yrityksien tarpeita. Tavoitteenamme oli luoda kauniita, monikäyttöisiä ja kestäviä ovikylttejä, joita omin tekstein kustomoimalla yritykset voivat luoda halutunlaisen ensivaikutelman asiakkaaseen.

 

Rundi-ovikyltti

Rundi on yksinkertainen pyöreä käännettävä kyltti oveen. Rundi valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista, joka on sitkeää ja kestävää. Rundi on simppeli ovikyltti, joista kummallekin puolelle tulee haluamasi teksti. VINKKI! Läpileikatun reiän ansiosta kylttiin on mahdollista kiinnittää omia somisteita. Ripusta esimerkiksi vuodenajan mukaan vaihtuvia koristeita tai kellot, jotka kilisevät, kun joku astuu sisään.

Kustomointi

Yrityksille tarjoamissamme tuotteissa on runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa tuotteen yksityiskohtiin. Useimmissa ovikylteistämme on mahdollisuus valita tuotteen koko, väri, käytettävät fonttityylit, tekstirivien määrä sekä ripustin. Haluamme näin tarjota mahdollisuuden yrityksille luoda juuri heidän imagonsa näköiset tuotteet.

Jos kaipaatte yrityksellenne vieläkin personoidumpia tuotteita tai jotain aivan muuta, olkaa tällöin suoraa yhteydessä meihin. Kuulemme mielellämme, kuinka voisimme palvella parhaiten juuri teidän yritystänne.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 5 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUNDI-kyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.