Pöytäkyltti

14,00 29,00  sis. alv 24%.

Onko häät tai suuret juhlat tulossa ja vieraiden paikat pitäisi merkitä pöytiin? Vanerista leikatut nimikyltit on tyylikäs vaihtoehto istumapaikkojen merkitsemiseen. Vaneriset nimikyltit tekevät pöytien yleisilmeestä arvokkaan ja viimeistellyn näköisen. Hauska yksityiskohta, jonka voit antaa vieraalle muistoksi juhlastanne. Juhlan jälkeen nimistä voi myös kasata näyttävän kollaasin/taulun muistoksi ihmisistä, jotka osallistuivat tuon tärkeän päivänne juhlintaan.

Suurista määristä kannattaa pyytää tarjousta.

Tuotetunnus (SKU): pöytänumerokyltti Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Juhlia on monenlaisia, mutta silti niillä on aina yhteisiä piirteitä. Juhlat on tapahtuma, joka kerää ihmiset yhteen. Olennaiset elementit, jotka luovat oikeanlaisen tunnelman juhlaan kuin juhlaan ovat juhlavieraiden teeman mukainen pukeutuminen, juhlatilan koristeet sekä tietysti juhlapöydän antimet. 

 

Pöytänumerokyltti

Onko häät tai suuret juhlat tulossa ja vieraiden pöydät pitäisi numeroida? Vanerista leikatut pöytäkyltit ovat tyylikäs ja hillitty tapa pöytien numerointiin. Numerollisissa pöytäkylteissämme on numeron ympärille tehty pyöreä kehä, joka antaa koristeluun lisää mahdollisuuksia ja luovuudella tilaa. Kehään voi kiinnittää esimerkiksi kasveja, kukkia tai vaikka kieputtaa valonauhan kehän ympärille. Pöytänumerokyltit on saatavilla kahdessa eri koossa, jalalla tai ilman. Väreinä puu, kulta ja hopea.

 

MUUTA

Teemme myös tarvittaessa tilauksesta juuri sinun toiveidesi mukaiset paikkamerkit. Mikäli siis mielit saada erikoisempia paikkamerkkejä niin olkaa rohkeasti suoraa yhteydessä meihin. Luodaan yhdessä juuri teidän juhlaanne sopivat koristeet!

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 40 × 5 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksestatehtävätuote

Tuotteiden valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa (tilattujen tuotteiden määrä vaikuttaa toimitusaikaan!)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pöytäkyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...