OLISPA kesä -kuusenkoriste

6,50  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeimpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan. 

 

Kuvaus

 

OLISPA kesä -kuusenkoriste

Ihana ihana talvi…. Vai eikö sittenkään? On ihan ok kaivata kaamoksen ja vilun väreisien päivien lomassa lämpöä. Kesää, aurinkoa ja ihanaa lämpöä. OLISPA kesä -kuusenkoriste on tehty sinulle, joka mielellään skippaisit pimeimmän vuodenajan ja siirtyisit heti seuraavaan kevääseen.

Ihanat kuusenkoristeet, jotka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämminsävyinen ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi.

Kuusenkoristeen saat joko mustana, vaalean koivun sävyssä, kultaisena tai hopeana.

Hanki kuusenkoristeet, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan. Lisää hauskoja kuusenkoristeita löydät täältä. 

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 9,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

noin 8,6cm X 9,5cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OLISPA kesä -kuusenkoriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.