Lehtikranssi (omalla tekstillä)

41,00 43,00  sis. alv 24%.

Lehtikranssi on oveen kiinnitettävä koriste, johon saat haluamasi nimen tai sanan. Esimerkiksi sukunimellä varustettu Lehtikranssi on kaunis oven koriste. Lehtikranssi valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään värivalinnasta riippuen joko petsillä, maaleilla ja/tai lakalla. Värivaihtoehtoina kylttiin löytyy tällä hetkellä vaalea koivu, musta, kulta tai hopea. HUOM! Kranssi on pintakäsitelty vettä ja likaa hylkiväksi, mutta emme silti suosittele kranssia ripustettavaksi paikkaan, jossa se joutuu olemaan jatkuvasti vaihtelevan sään armoilla.

HUOM! Kirjasinten korkeus määräytyy sanan pituuden mukaan. Eli mitä pidempi sana sitä pienemmät kirjasimet. Kirjasinten enimmäismäärä on 10.

KOKO: 22cmX23cmX0,3cm

 €

Kuvaus

Lehtikranssin muotoinen sukunimikyltti. Oveen kiinnitettävä koriste, johon saat haluamasi nimen tai sanan. Sukunimellä varustettu Lehtikranssi on kaunis oven koriste. Sukunimikyltti valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään värivalinnasta riippuen joko petsillä, maaleilla ja/tai lakalla. Värivaihtoehtoina kylttiin löytyy tällä hetkellä vaalea koivu, musta, kulta tai hopea. HUOM! Kranssi on pintakäsitelty vettä ja likaa hylkiväksi, mutta emme silti suosittele kranssia ripustettavaksi paikkaan, jossa se joutuu olemaan jatkuvasti vaihtelevan sään armoilla.

HUOM! Kirjasinten korkeus määräytyy sanan pituuden mukaan. Eli mitä pidempi sana sitä pienemmät kirjasimet. Kirjasinten enimmäismäärä on 10.

KOKO: 22cmX23cmX0,3cm

Lisää ovikylttejä  löydätte täältä. 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 23 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehtikranssi (omalla tekstillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.