KINKKU-kuusenkoriste

6,50  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan. 

 

Kuvaus

 

KINKKU-kuusenkoriste

Hyvän ajankohtainen kuusenkoriste tälle joulua, on meidän KINKKU-kuusenkoriste. Energiakriisi puhututtaa ja kauhistuttaa kaikkia, joten pakkohan tästä jotain huumoriakin oli edes repiä. Mustalla huumorilla höystetty kuusenkoriste, joka kuvaa vahvasti joulua 2022.

Ihanat kuusenkoristeet, jotka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämminsävyinen ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi.

Tämän koristeen saat joko mustana tai vaalean koivun sävyssä.

Hanki kuusenkoristeet, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 9,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

noin 8,6cm X 9,5cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KINKKU-kuusenkoriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.