Perus -wc-kyltti

10,00  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista valmistetut wc-kyltit kotiin ja työpaikalle. Meiltä löydät modernin minimalistiset sekä romanttisen koristeelliset wc-kyltit useissa eri väreissä. Kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): perus-wc-kyltti Osastot: , ,

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-kyltit vamistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat wc-opasteet.

Wc-kyltit kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää wc-kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

 

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 7.4 × 15 × 0.3 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perus -wc-kyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *