Kyltti omalla tekstillä (kauno)

32,00 46,00  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista valmistetut kyltit kotiin ja työpaikalle. Meiltä löydät modernin minimalistiset sekä romanttisen koristeelliset kyltit useissa eri väreissä. Kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä.

HUOM! Kirjasinten korkeus määräytyy sanan pituuden mukaan. Eli mitä pidempi sana sitä pienemmät kirjasimet.

 €

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-ja saunakyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit kotiisi.

Kylttimme kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Kalusteteipissä on luja pito, joten kyltti ei pääse kovin herkästi tippumaan. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

HUOM! Kirjasinten korkeus määräytyy sanan pituuden mukaan. Eli mitä pidempi sana sitä pienemmät kirjasimet.

Yksi kappale tuotetta on yhtenäinen yksi kyltti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kirjoitatte sanan ”Mökin terassi” niin nämä sanat tehdään kylttiin ilman väliä eli Mökinterassi. Jos haluatte sanat välillä eli ei yhteen liitettynä niin tällöin kyseessä on kaksi kappaletta kylttejä. Toinen kyltti sanalle Mökin ja toinen sanalle terassi.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 13,5 × 4,3 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kyltti omalla tekstillä (kauno)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.