Herra -wc-kyltti

21,00  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista valmistetut wc-kyltit kotiin ja työpaikalle. Meiltä löydät modernin minimalistiset sekä romanttisen koristeelliset wc-kyltit useissa eri väreissä. Kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä.

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-kyltit vamistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat wc-opasteet.

Wc-kyltit kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää wc-kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 19 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herra -wc-kyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.