Butterfly-korvakorut (roikkuva)

27,00  sis. alv 24%.

Butterfly-korvakorut on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta ohutviiluvanerista. Pinta käsitellään puun ominaisuuksia kunnioitaen sille sopivalla maaleilla tai lakalla. Kaikki käyttämämme pintakäsittelyaineet ovat täysin myrkyttömiä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys, joka on ruostumatonta terästä. Korussa käytetty ketju on hopeoitua korumetallia. Kaikki metalliosat ovat nikkelittömiä.

HUOM! Tähän korvakoruun kuuluu myös kaksi, halkaisijaltaan 8mm helmeä, joista toinen on aina väriltään beige (puu) ja toinen valintanne mukaan joko vaaleanpunainen, punainen, vihreä, sininen, valkoinen tai musta.

Kuvaus

GARDEN-korusarja

Puutarhat ilahduttavat meitä monella tapaa. Keväisin saamme nauttia heräävästä luonnosta, kesäisin kukkien loistosta ja syksyisin makoisista marjoista. GARDEN-korusarja tarjoaa tätä puutarhan kauneutta sinulle korujen muodossa.

 

Butterfly-korvakorut

Nämä kauniit perhos-aiheiset korvakorut ovat saaneet inspiraationsa kevään auringossa heräilevistä perhosista. Nimensä mukaisesti näissä koruissa esiintyy perhonen, jotka liitävät kevein siiven liikkein pitkin peltoja ja pihamaita.

Butterfly-korvakorut on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta ohutviiluvanerista. Pinta käsitellään puun ominaisuuksia kunnioitaen sille sopivalla maaleilla tai lakalla. Kaikki käyttämämme pintakäsittelyaineet ovat täysin myrkyttömiä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys, joka on ruostumatonta terästä. Korussa käytetty ketju on hopeoitua korumetallia. Kaikki metalliosat ovat nikkelittömiä. Tähän korvakoruun kuuluu myös kaksi, halkaisijaltaan 8mm helmeä, joista toinen on aina väriltään beige (puu) ja toinen valintanne mukaan joko vaaleanpunainen, punainen, vihreä, sininen, valkoinen tai musta.

Pituus: noin 70mm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 2 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Materiaali

Ohutviiluvaneri 3mm(koivu), ruostumaton teräs ja hopeoitu korumetalli.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Butterfly-korvakorut (roikkuva)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.