TRII-Servettiteline

24,50 27,50  sis. alv 24%.

Tuotesarjasta aiemmin jo tutuksi tulleet värit ja muodot yhdistyvät tässä tuotteesta tehden siitä persoonallisen ja mielenkiintoisen sisustuselementin. Halusimme luoda tyylikkään, modernin ja muotoilultaan minimalistisen servettitelineen, joka sopisi tyyliltään monenlaiseen kotiin.

Servettiteline on saatavana kahdessa eri koossa:

pieni(S): 13cm X 14,5cm X 5,5cm

iso(L): 17cm X 18,5cm X 5,5cm.

Esityskuvat värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta kolme.

 

Poista

Kuvaus

TRII -tuotesarja

TRII -tuotesarja koostuu kodin sisustustuotteista, jotka ihastuttavat mielenkiintoisella ja oivaltavalla muotoilullaan. TRII -tuotesarjan yksilöt tuovat särmää sisustukseen geometrisillä muodoillaan. Tyylillisesti tuotteet ovat moderneja, mutta niissä on havaittavissa myös 1900-luvun alkupuolen art decon vaikutteita. Tuotesarjan värimaailma ja muotokieli tekevät tuotteista ajattomia eivätkä ne ole sidoksissa tiettyyn tyylisuuntaan. Tämän ansiosta TRII-tuotesarjaa onkin melko helppo yhdistellä osaksi erilaisia sisustuskokonaisuuksia ja koteja.

 

TRII-Servettiteline

Tuotesarjasta aiemmin jo tutuksi tulleet värit ja muodot yhdistyvät tässä tuotteesta tehden siitä persoonallisen ja mielenkiintoisen sisustuselementin. Halusimme luoda tyylikkään, modernin ja muotoilultaan minimalistisen serviettitelineen, joka sopisi tyyliltään monenlaiseen kotiin.

Servettiteline on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Tuote pintakäsitellään puulle soveltuvin ja puunominaisuuksia kunnioittavin pintakäsittelyainein, jotka ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää. Tuotteen värivaihtoehdot on valittu mukailemaan skandinaavisen kodin tyyliä. Väreinä löytyykin lämmin ja kaunis koivun oma sävy, musta sekä valkoinen.

Servettiteline on saatavana kahdessa eri koossa:

pieni(S): 13cm X 14,5cm X 5,5cm

iso(L): 17cm X 18,5cm X 5,5cm.

Esityskuvat värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta kolme.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0.12 kg
Mitat 19.3 × 21 × 7.5 cm
Materiaali

ohutviiluvaneri, kokopuu

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRII-Servettiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *