PUPUT -helmitaulu

59,00 69,00  sis. alv 24%.

Koivusta ja haavasta valmistettu söötti helmitaulu lasten leikkeihin ja uuden oppimiseen. Hurmaava lelu, joka on myös kaunis lastenhuoneen sisustuselementti. Valitse vaihtoehdosta mieluisin, teidän kotiin se sopivin. Värivaihtoehdoista koivu on pintakäsittelemätön ja näin ollen mahdollinen maalata juuri oman mielensä mukaisesti.

HUOM! Helmitaulun mustat ja valkoiset helmet ovat akryylista valmistettuja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): helmitaulu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Lapsuus, aika onnellisten leikkien ja uuden oppimisen. Leikkiminen on mukavaa puuhaa, johon jokaisella lapsella on oikeus. Olennainen osa leikeissä on tietysti mielikuvituksen lisäksi kivat ja turvalliset lelut. Parhaimmillaan yhdessä lelut ja leikkiminen opettaa sekä kehittää lapsen taitoja. Ei siis turhaan sanota, että leikki on lapsen tärkein työ. Lapsuus on kuitenkin vain ohikiitävä hetki ihmisen elämässä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lelujen tarvitsisi kestää vain yhden ihmisen lapsuuden ajan.

Me olemme tarttuneet siihen ajatukseen, että lapsuuden ajan tuotteiden pitäisi kestää sukupolvelta toiselle. Mikä olisikaan sydäntälämmittävämpää kuin seurata, kuinka oma lapsi kerää muistoja tuon saman esineen kanssa, mikä joskus oli sinulle hyvin tärkeä. Tuon esineen ympärille luodut omakohtaiset ja yhteiset muistot tekevät siitä kallisarvoisen aarteen, josta ei haluakkaan luopua vaan se jatkaa matkaansa sukupolvelta toiselle. Tämän ajatuksen pohjalta ryhdyimme valmistamaan lapsille tuotteita, jotka kestävät aikaa niin muotokieleltään kuin myös materiaaleiltaan. 

 

 

PUPUT -helmitaulu

PUPUT -helmitaulu on söötti ja modernisoitu versio perinteisestä helmitaulusta. Tämän lapsille suunnatun helmitaulun avulla voit opettaa hauskasti ja perinteisellä tavalla lapsellesi matemaattisia taitoja. Matemaattisten taitojen lisäksi helmitaulu kehittää lapsesi sorminäppäryyttä ja aktivoi ihan eritavalla kuin älylaitteiden laskimet tai paperille raapustetut matemaattiset kaavat. Parhaimmillaan helmitaulun käyttö voi tuntua kuin opettavaiselta leikiltä yhdessä lapsesi kanssa.

Tämä tukevasti omalla alustallaan seisova helmitaulu on myös kaunis lastenhuoneen sisustuselementti. Älä siis suotta laita helmitaulua käytön jälkeen syrjään vaan jätä Puput seurailemaan lastenhuoneen tapahtumia ja leikkejä.

 

Valmistus

PUPUT -helmitaulu on kotimaista käsityötä. Valmistamme tuotteen kokonaisuudessaan verstaallamme Vihdin Haimoossa. Tuote on kokonaan puuvalmisteinen poikkeuksena valinnaisena olevat akryyliset mustat ja valkoiset taulun helmet. Helmitaulussa on kymmenen riviä, joista jokaisessa on kymmenen helmeä. Näin ollen helmitaululla onnistuvat laskutoimitukset 1-100.

Pinta on käsitelty myrkyttömillä, turvallisilla ja puun ominaisuuksia suojaavilla puuvahoilla sekä puuöljyillä. Pinnat on käsitelty kulutustakestäviksi, jotta tuote säilyisi käytössä hyvänä mahdollisimman pitkään. PUPUT -helmitaulusta löydät tällä hetkellä viisi eri värivaihtoehtoa, joista jokaiseen on vielä valittavissa helmet neljästä eri vaihtoehdosta. Valitse siis tenavalle ja hänen huoneeseensa parhaiten sopiva vaihtoehto!

Huom! Seuraa kaikista pienimpien touhuja helmitaulun kanssa. Helmitaulu sisältää pieniä osia, jotka saattavat irrota jos helmitaulu rikkoutuu. Nämä saattavat aiheuttaa tukehtumisriskin joutuessaan pikkuisen suuhun. Helmitaulua ei suositellakaan alle 3-vuotiaan käyttöön.

 

Muuta

Onko mielessänne jokin väri, jota ei löydy valikoimastamme? Haluaisitteko helmitauluun enemmän rivejä tai kenties lisätä tekstiä taulun kehykseen? Teemme mielellämme myös kustomoituja tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaan. Älkää siis epäröikö ottaa yhteyttä meihin jos mielitte saada jotakin persoonallisempaa, uniikkia.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmän yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä myös Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 40 × 12 × 47 cm
Materiaali

Koivu ja haapa

Toimitus

Kasaamattomana

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PUPUT -helmitaulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *