PUPPE-koristeet (4kpl)

35,00  sis. alv 24%.

Suloiset PUPPE-koristeet ovat hauska sisustuselementti, jotka tuovat keväisen tuulahduksen kotiin. Vaikka PUPPE-koristeet onkin suunniteltu keväisen auringon innoittamana niin ovat ne koristeita, joilla on lupa somistaa kotia ympäri vuoden.

PUPPE-koristeet rakentuvat kotimaisesta vanerista ja keraamisesta helmestä. Puput valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista laserleikkaamalla. Pupuja löytyy neljää erilaista, joita on jokaista yksi tässä pakkauksessa. Jokainen pupu on asetettu seisomaan keraamisen helmen päälle. Helmen väriksi on valittavissa joko valkoinen, liila, turkoosi tai keltainen. Tarjolla on myös vaihtoehto ”sekalainen”, jolloin jokaista väriä on yksi.

Voit ostaa puput myös yksittäisinä. Yksittäiset puput löydätte täältä. 

 

Kuvaus

PUPPE-tuotesarja

PUPPE-tuotesarja, söpöön ja suloiseen sisustamiseen. Herttaiset sisustuselementit mielletään usein kuuluvan vain perheen pienimpien huoneisiin, mutta meistä söpöt ja suloiset tuotteet kuuluvat yhtä lailla kaikille. Inspiraationa tässä tuotesarjassa on käytetty aina niin suloisia pupuja. Tuotesarjasta on haluttu tehdä mahdollisimman pelkistetty ja hillitty. Selkeälinjaisia PUPPE-tuotteita on helppo yhdistellä osaksi kodin sisustusta eikä niitä tarvitse käyttää vain ja ainoastaan murretuilla sävyillä sisustetussa lastenhuoneessa.

 

PUPPE -koriste

Suloiset PUPPE-koristeet ovat hauska sisustuselementti, jotka tuovat keväisen tuulahduksen kotiin. Vaikka PUPPE-koristeet onkin suunniteltu keväisen auringon innoittamana niin ovat ne koristeita, joilla on lupa somistaa kotia ympäri vuoden.

PUPPE-koristeet rakentuvat kotimaisesta vanerista ja keraamisesta helmestä. Puput valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista laserleikkaamalla. Pupuja löytyy neljää erilaista, joita on jokaista yksi tässä pakkauksessa. Jokainen pupu on asetettu seisomaan keraamisen helmen päälle. Helmen väriksi on valittavissa joko valkoinen, liila, turkoosi tai keltainen. Tarjolla on myös vaihtoehto ”sekalainen”, jolloin jokaista väriä tulee yksi.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 9 × 13 × 3,5 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 vko.

Materiaali

Pupu: ohutviiluvaneri (koivu)
Helmi: keraaminen (savi)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PUPPE-koristeet (4kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...