Ale!

Pullonavaaja kaasolle (musta)

9,00  sis. alv 24%.

Nimikoitu pullonavaaja on hauska ja varmasti persoonallinen lahja, joka sopii niin naisille kuin miehille. Pullonavaajan kahva on kotimaista ohutviiluvaneria, johon teksti kaiverretaan. Haluamanne tekstit on mahdollista kaivertaa kummallekin puolelle (kumpikin puoli kaiverretaan, kun tekstikenttä 1 ja 2 ovat kumpikin täytettynä). Tekstikentän 1 teksti tulee toiselle puolelle ja tekstikentän 2 teksti toiselle. Tekstiin on seitsemän eri fonttivaihtoehtoa, josta voitte valita mieleisenne. Fonteista löydätte mallit tuotekuvasta neljä.

Kahva on valintanne mukaan joko vaaleaa koivua, ruskeaa tammea tai mustaksi petsattua koivua. Hauskana lisänä tuotteessa on poronnahkainen nyöri, josta tuote on mahdollista ripustaa. Nyörin väri on joko ruskea tai musta.

 

HUOM! Jättäkää tekstikentät tyhjäksi, mikäli ette halua kaiverrusta.

Varasto loppu

Kuvaus

Pullonavaaja

Nimikoitu pullonavaaja on hauska ja varmasti persoonallinen lahja, joka sopii niin naisille kuin miehille. Pullonavaajan kahva on kotimaista ohutviiluvaneria, johon teksti kaiverretaan.Hauskana lisänä tuotteessa on poronnahkainen nyöri, josta tuote on mahdollista ripustaa. Nyörin väri on joko ruskea tai musta.

Toisella puolella on teksti: Best friend for life

Toisella puolella on teksti: Bridesmaid for a day

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,08 kg (kilogramma)
Mitat 9 × 5 × 0,6 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Materiaali

Rauta + ohutviiluvaneri (koivu, tammi)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pullonavaaja kaasolle (musta)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...