Metsäpeili (Pöllö)

29,90  sis. alv 24%.

Poista
tuotetunnus (SKU) metsäpeili-pöllö Osasto:

Kuvaus

Metsäpeili

Metsäpeili on koristepeili, jossa aiheet kuin myös käytetyt materiaalit ovat osa suomalaista luontoa. Ideat tuotteille on poimittu suoraa ympäristöstämme. Metsäpeileissä seikkailee meille kaikille tuttuja eläinhahmoja sekä kasveja, joita tapaa Suomen luonnossa.

Metsäpeili on kaunis sisustuselementti, jolla voi tuoda luonnon tuntua omaan kotiin. Sympaattiset Metsäpeilit muistuttavat meitä ympäröivän luonnon kauneudesta ja puhtaudesta ympäri vuoden. Tuote on oikealla käytöllä kestävä ja pitkäikäinen kodin katseenvangitsija. Tämä tuote puhuttelee ja ilahduttaa Suomen luonnon ystäviä ikään katsomatta.

Valmistus

Suomen luonto ja sen eläimistö ovat lähellä sydäntämme. Se inspiroi ja auttaa meitä löytämään uusia ideoita tuotteisiimme. Tämän huomaa useiden tuotteidemme ulkonäöstä, mutta myös tuotteissa käyttämistämme materiaaleista.

Maanläheiset puunsävyt ovat aina muodissa ja pysyvä osa skandinaavista kotia. Ne luovat lämmön ja kodin tuntua sisustukseen. Tämä koristepeili onkin kaunis ja mielenkiintoinen lisä Suomalaiseen kotiin. Tästä syystä olemme halunneet säilyttää puukuitulevylle ominaisen vaaleanruskean värin tuotteessa. Pinta onkin käsitelty vain värittömällä materiaalille soveltuvalla lakalla. Vaihtoehtoisesti valittavissa on myös aina yhtä muodissa oleva, tilan tuntua tuova puhtaan valkoinen. Kuten muutkin tuotteemme, myös Metsäpeilit valmistetaan SunnyMore Designin omalla verstaalla osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa.

Muuta

Eikö valmisvalikoimastamme löydy mieleistä vai haluaisitko saada Metsäpeilisi suuremmalla peilillä? Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri haluamansa laisen tuotteen. Tämän johdosta teemme tarvittaessa myös kustomoituja tuotteita asiakkaan haluamin ominaisuuksin. Kustomoitavissa tuotteissa olkaa suoraa yhteyksissä meihin.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino0.5 kg
Mitat60 x 33.5 x 1 cm
Peilin halkaisija

11cm

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäpeili (Pöllö)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Inquiry

Your email address will not be published.

Your enquiry *

Name *

Email *


Liity uutiskirjeemme postituslistalle ja lunasta uuden tilaajan etu! Piilota tämä ilmoitus