Ale!

MUSTAA-seinäkalenteri

15,00  sis. alv 24%.

MUSTA-seinäkalenteri on mustalla huumorilla höystetty seinälle ripustettava kalenteri. Kalenterin yläosaa koristaa mustalla huumorilla höystetty, mustaksi petsattu vaneri. Paperisten sivujen visuaalinen ilme on pidetty hillittynä ja aina tyylikkäänä musta-valkoisena. Kalenterin sivukoko on A4. Kalenterissa on 12 kuukautta ja tärkeimmät juhlapyhät sekä liputuspäivät ovat siihen valmiiksi merkittynä.

HUOM! Vuoden jälkeen älä hävitä vanerista yläosaa vaan ota se jatkokäyttään. Esimerkiksi aseta vanerinen osa ruuvien varaan seinälle ja ripusta siihen koruja tai muita esineitä esille.

25 varastossa

Kuvaus

Aika määrittää pitkälti elämäämme. Aikaa seurataan päivittäin ja se rytmittää toimiamme. Tänä päivänä lähes jokaiselta löytyy taskustaan älylaite, jolla seurata aikaa ei vain minuutti ja tunti tasolla vaan myös päivä ja kuukausikohtaisesti. Tämä on toki kätevää, mutta silti useat kokevat sähköisesti toimivat kalenterit epäluotettaviksi. Pelkäävät sitä, että älylaitteen hajotessa merkinnät katoavat bittiavaruuteen, josta niitä ei saa enää takaisin. Toiset meistä ovat myöskin enemmän visuaalisia kalenterin käyttäjiä. He tarvitsevat konkreettisen kalenterin sivut, joiden avulla hahmottavat aikaa ja johon itse pääsevät kirjoittamalla merkitsemään tulevat tapahtumat. Kynällä kirjoittamalla jää merkinnästä myös itselle aivan erilainen muistijälki kuin älylaitteella näpyttämällä. Perinteiset paperiset kalenterit pitävätkin suosionsa vuodesta toiseen.

 

MUSTAA-seinäkalenteri

MUSTAA-seinäkalenteri on nimenssä mukaan mustan sävyinen seinälle ripustettava kalenteri. Kalenterin yläosaa koristaa mustalla huumorilla höystetty teksti. Paperisten sivujen visuaalinen ilme on pidetty hillittynä ja aina tyylikkäänä musta-valkoisena. Kuukausinäkymät on meidän itsesuunnittelemia ja lopputulos on toteutettu kotimaisessa painotalossa Piispanristissä. Kalenterin sivukoko on A4. Sivuja on kuukausien määrä eli 12 ja tärkeimmät juhlapyhät sekä liputuspäivät ovat siihen valmiiksi merkittynä.

Toisin kuin suurimmassa osassa seinäkalentereista ei MUSTAA-seinäkalenterissa ole kuukausittain vaihtuvaa kuvaa sivua käännettäessä. Tässä kalenterissa vuoden jokaista päivää ilahduttaa tyylikkäällä fontilla kaiverrettu humoristinen teksti. Sama värimaailma siis pysyy vuoden jokaisena päivänä, joten tämä seinäkalenteri on myöskin erittäin tyylikäs ja hauska sisustuselementti.

Erityistä tässä kalenterissa on sen monimuotoisuus. Monimuotoisuutta tuotteelle tuo sen vanerinen yläosa. Paperisia sivuja ei ole kiinnitetty laisinkaan vaneriseen yläosaan vaan ne ainoastaan roikkuvat sen varassa. Tämä mahdollistaakin helposti vanerisen yläosan jatkokäytön. Kun vuosi on täysi ja on aika siirtää kalenteri pois uuden tieltä, niin ota vanerinen yläosa seinäkalenterista talteen. Voit nyt ripustaa vaneriseen yläosaan roikkumaan muita esineitä. Esimerkiksi kiinnittämällä vaneriosan ruuvien varassa roikkumaan seinälle voit käyttää sitä telineenä vaikka kaulakoruille.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 33 × 36 × 1 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

leveys noin 36cm, pituus noin 33cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSTAA-seinäkalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *