Metsäpeili (Repo)

39,90 44,90  sis. alv 24%.

Repo on muiden Metsäpeilien tavoin seinään kiinnitettävä. Muista malliston peileistä poiketen, Repo on myös pöytämalli. Tuotteen mukana tuleekin Repolle suunniteltu helposti kasattava jalka pöydälle asettamista varten.

Poista
Tuotetunnus (SKU): metsäpeili-repo Osasto:

Kuvaus

Metsäpeili

 

Metsäpeili on koristepeili, jossa aiheet kuin myös käytetyt materiaalit ovat osa suomalaista luontoa. Ideat tuotteille on poimittu suoraa ympäristöstämme. Metsäpeileissä seikkailee meille kaikille tuttuja eläinhahmoja sekä kasveja, joita tapaa Suomen luonnossa.

Metsäpeili on kaunis sisustuselementti, jolla voi tuoda luonnon tuntua omaan kotiin. Sympaattiset Metsäpeilit muistuttavat meitä ympäröivän luonnon kauneudesta ja puhtaudesta ympäri vuoden. Tuote on oikealla käytöllä kestävä ja pitkäikäinen kodin katseenvangitsija. Tämä tuote puhuttelee ja ilahduttaa Suomen luonnon ystäviä ikään katsomatta.

 

 

Valmistus

Suomen luonto ja sen eläimistö ovat lähellä sydäntämme. Se inspiroi ja auttaa meitä löytämään uusia ideoita tuotteisiimme. Tämän huomaa useiden tuotteidemme ulkonäöstä, mutta myös tuotteissa käyttämistämme materiaaleista.

Maanläheiset puunsävyt ovat aina muodissa ja pysyvä osa skandinaavista kotia. Ne luovat lämmön ja kodin tuntua sisustukseen. Tästä syystä olemme laittaneet värivalikoimaan ei vain yhden vaan kaksi eri ruskean sävyä. Tummempi ruskea on kovapuukuitulevy, jonka pinnassa näkyvät puukuidut. Vaaleampi  vaihtoehto on koivuvaneri, jossa puun syyt tekevät pinnasta eläväisen. Vaihtoehtoisesti valittavissa on myös aina yhtä muodissa oleva, tilan tuntua tuova puhtaan valkoinen.

Kovapuukuitulevyn ja vanerisen Metsäpeilin puhdistat parhaiten kevyellä hionnalla. Puhdistusaineet ja vesi saattavat turvottaa näitä materiaaleja sekä aiheuttaa muutoksia tuotteen värissä. Siksi näitä ei suositella käytettävän. Valkoisen puhdistukseen voit käyttää mietoja yleispuhdistusaineita. Älä kuitenkaan suihkuta pesuainetta suoraa tuotteen pintaan vaan pyyhi pinta pesuaineella kostutetulla liinalla. Huomioithan, että puhdistat tuotteen sen materiaalien edellyttämillä tavoilla.

 

Muuta

Eikö valmisvalikoimastamme löydy mieleistä vai haluaisitko saada Metsäpeilisi suuremmalla peilillä? Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri haluamansa laisen tuotteen. Tämän johdosta teemme tarvittaessa myös kustomoituja tuotteita asiakkaan haluamin ominaisuuksin. Kustomoitavissa tuotteissa olkaa suoraa yhteyksissä meihin.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0.8 kg
Mitat 39 × 35 × 1 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa.

Peilin halkaisija

20cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäpeili (Repo)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.