Ale!

Metsäpeili-Repo (koivu)

27,00  sis. alv 24%.

Repo on muiden Metsäpeilien tavoin seinään kiinnitettävä. Muista malliston peileistä poiketen, Repo on myös pöytämalli. Tuotteen mukana tuleekin Repolle suunniteltu helposti kasattava jalka pöydälle asettamista varten.

KOKO: 39cm X 35xm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): metsäpeili-repo Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Metsäpeili

Metsäpeili on koristepeili, jossa aiheet kuin myös käytetyt materiaalit ovat osa suomalaista luontoa. Ideat tuotteille on poimittu suoraa ympäristöstämme. Metsäpeileissä seikkailee meille kaikille tuttuja eläinhahmoja sekä kasveja, joita tapaa Suomen luonnossa.

Metsäpeili on kaunis sisustuselementti, jolla voi tuoda luonnon tuntua omaan kotiin. Sympaattiset Metsäpeilit muistuttavat meitä ympäröivän luonnon kauneudesta ja puhtaudesta ympäri vuoden. Tuote on oikealla käytöllä kestävä ja pitkäikäinen kodin katseenvangitsija. Tämä tuote puhuttelee ja ilahduttaa Suomen luonnon ystäviä ikään katsomatta.

 

Valmistus

Suomen luonto ja sen eläimistö ovat lähellä sydäntämme. Se inspiroi ja auttaa meitä löytämään uusia ideoita tuotteisiimme. Tämän huomaa useiden tuotteidemme ulkonäöstä, mutta myös tuotteissa käyttämistämme materiaaleista.

Vanerisen Metsäpeilin puhdistat parhaiten kevyellä hionnalla. Puhdistusaineet ja vesi saattavat turvottaa vaneria sekä aiheuttaa muutoksia tuotteen värissä. Siksi vanerinen Metsäpeili on suositeltavaa puhdistaa vain hieman kostutetulla nukkaamattomalla rätillä.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Mitat 39 × 35 × 1 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Peilin halkaisija

20cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäpeili-Repo (koivu)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.