Ale!

LUONTO-seinäkalenteri

24,00 27,00  sis. alv 24%.

Luonto-seinäkalenteri on nimenssä mukaan luontoaiheinen seinälle ripustettava kalenteri. Kalenterin yläosaa koristaa kaunis siluettikuva Suomen metsästä. Paperisten sivujen visuaalinen ilme on pidetty hillittynä ja aina tyylikkäänä musta-valkoisena. Kalenterin sivukoko on A4. Kalenterissa on 12 kuukautta ja tärkeimmät juhlapyhät sekä liputuspäivät ovat siihen valmiiksi merkittynä.

HUOM! Vuoden jälkeen älä hävitä vanerista yläosaa vaan ota se jatkokäyttään. Esimerkiksi aseta vanerinen osa ruuvien varaan seinälle ja ripusta puutankoon käsipyyhkeitä tai vaikka kaulakoruja.

Poista

Kuvaus

Aika määrittää pitkälti elämäämme. Aikaa seurataan päivittäin ja se rytmittää toimiamme. Tänä päivänä lähes jokaiselta löytyy taskustaan älylaite, jolla seurata aikaa ei vain minuutti ja tunti tasolla vaan myös päivä ja kuukausikohtaisesti. Tämä on toki kätevää, mutta silti useat kokevat sähköisesti toimivat kalenterit epäluotettaviksi. Pelkäävät sitä, että älylaitteen hajotessa merkinnät katoavat bittiavaruuteen, josta niitä ei saa enää takaisin. Toiset meistä ovat myöskin enemmän visuaalisia kalenterin käyttäjiä. He tarvitsevat konkreettisen kalenterin sivut, joiden avulla hahmottavat aikaa ja johon itse pääsevät kirjoittamalla merkitsemään tulevat tapahtumat. Kynällä kirjoittamalla jää merkinnästä myös itselle aivan erilainen muistijälki kuin älylaitteella näpyttämällä. Perinteiset paperiset kalenterit pitävätkin suosionsa vuodesta toiseen.

 

LUONTO-seinäkalenteri

Luonto-seinäkalenteri on nimenssä mukaan luontoaiheinen seinälle ripustettava kalenteri. Kalenterin yläosaa koristaa kaunis siluettikuva Suomen metsästä. Paperisten sivujen visuaalinen ilme on pidetty hillittynä ja aina tyylikkäänä musta-valkoisena. Kuukausinäkymät on meidän itsesuunnittelemia ja lopputulos on toteutettu kotimaisessa painotalossa Piispanristissä. Kalenterin sivukoko on A4. Sivuja on kuukausien määrä eli 12 ja tärkeimmät juhlapyhät sekä liputuspäivät ovat siihen valmiiksi merkittynä.

Toisin kuin suurimmassa osassa seinäkalentereista ei LUONTO-seinäkalenterissa ole kuukausittain vaihtuvaa kuvaa sivua käännettäessä. Tässä kalenterissa vuoden jokaista päivää ilahduttaa vanerille kaiverrettu siluettikuva metsästä. Sama värimaailma siis pysyy vuoden jokaisena päivänä, joten tämä seinäkalenteri on myöskin erittäin tyylikäs sisustuselementti.

Erityistä tässä kalenterissa on sen monimuotoisuus. Monimuotoisuutta tuotteelle tuo sen vanerinen yläosa. Paperiset sivut on kiinnitetty vaneriseen yläosaan tarranauhalla. Tarranauha pitää kalenterin kierteiden lävitse kulkevan puutangon paikallaan. Irroitettavat sivut mahdollistaakin vanerisen yläosan jatkokäytön. Kun vuosi on täysi ja on aika siirtää kalenteri pois uuden tieltä, niin ota vanerinen yläosa seinäkalenterista talteen. Voit nyt ripustaa vaneriseen yläosaan roikkumaan muita esineitä. Esimerkiksi kiinnittämällä vaneriosan ruuvien varassa roikkumaan seinälle voit käyttää sitä telineenä käsipyyhkeille tai vaikka kaulakoruille.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 33 × 36 × 1 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

leveys noin 36cm, pituus noin 33cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUONTO-seinäkalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *