Havina

16,00  sis. alv 24%.

Yrityksenä olemme keskittyneet suunnittelemaan ja valmistamaan lähinnä kodin sisustustuotteita. Meillä kuitenkin on ideakopassamme niin hienoja juttuja ja ajatuksia koruihin, että olisi sääli ja suorastaan vääryys jättää ne käyttämättä. Tästä syystä päätimme kokeilla jotain uutta ja avasimmekin uuden osaston verkkokauppaamme koruille.

Tämän osaston juju piilee siinä, että julkaisemme kuukausittain uuden korun, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan verkkokaupassamme. Kuukauden koru on siis myynnissä nimensä mukaisesti kuukauden ajan ja poistuu myynnistä, kun uusi koru julkaistaan! Näiden kanssa kannattaa siis olla ripeä, jos halajat jonkin kuukauden koruistamme omaan korujen aarrearkkuusi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Yrityksenä olemme keskittyneet suunnittelemaan ja valmistamaan lähinnä kodin sisustustuotteita. Meillä kuitenkin on ideakopassamme niin hienoja juttuja ja ajatuksia koruihin, että olisi sääli ja suorastaan vääryys jättää ne käyttämättä. Tästä syystä päätimme kokeilla jotain uutta ja avasimmekin uuden osaston verkkokauppaamme koruille.

Tämän osaston juju piilee siinä, että julkaisemme kuukausittain uuden korun, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan verkkokaupassamme! Kuukauden koru on siis myynnissä nimensä mukaisesti kuukauden ajan ja poistuu verkkokaupastamme, kun uusi koru julkaistaan. Näiden kanssa kannattaa siis olla ripeä, jos halajat jonkin kuukauden koruistamme omaan korujen aarrearkkuusi.

 

Kesän Havina

Kesä on mitä ihaninta aikaa. Luonto on kauneimmillaan ja tarjoaa meille parastaan. Kesämme on verraten lyhyt ja siksi nautimmekin jokaisesta kesäisestä päivästä, joka meille tarjotaan. Kesäksi halusimmekin luoda korvakorumallin, joka henkii vahvasti suomalaisuutta ja etenkin muistuttaa meitä juuri Suomen kesien kauneudesta. Siksi valitsimmekin tällä kertaa aiheeksi kuukauden korullemme Suomen kansallispuun, eli rauduskoivunlehden.

Koivu on aina liitetty vahvasti suomalaisuuteen ja etenkin Suomen kesiin. Rungoltaan tämä persoonallisen värinen puu on vahva osa suomalaista maisemakuvaa ja juhannussaunaankin on tavallista kantaa koivuvihta. Kotimaisesta koivusta saadaan myös kaunista ja laadukasta sahatavaraa, josta puusepät loihtivat ihastuttavia huonekaluja. Koivu aiheena oli meistä myöskin sopiva, koska suurin osa tuotteistamme valmistetaan juurikin kotimaisesta kauniista koivusta.

Kesän Havina valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on sertifioitua. Renkaat ovat ruostumatonta terästä ja nikkelitöntä.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 3 × 6 × 0.25 cm
Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu tai tammi), hopeoitu korumetalli

Renkaan halkaisija

30mm

Korun pituus

60mm

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *