Kesäkukkamagneetit (6kpl)

17,50  sis. alv 24%.

Kukkien kauneutta vuoden jokaiseen päivään hurmaavilla kukkamagneeteille! Nämä kukat ilahduttavat vielä vuosien päästäkin, sillä ne eivät kuihdu. Kukat on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on sitkeää ja kestävää. Kukat eivät vioitu tai rikkoudu helposti. Vahva magneetti on upotettu ohutviiluvaneriin, joten on hyvin epätodennäköistä, että sekään irtoaa kovin helposti.

Magneetit myydään aina kuuden kappaleen setteinä, johon kuuluu kuusi erilaista kukkaa. Magneettien värinä on aina vaalea koivu + valitsemasi väri. Värejä tällä hetkellä on musta, pinkki, punainen, keltainen, sininen ja turkoosi. Voit myös valita sekalaisen setin, joka sisältää kuusi sattumanvaraisesti valitsemaamme kukkamagneettia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kukat kuuluvat jokaiseen juhlaan ja merkkipäivään. Ne ovat myös monen kodista löytyvä sisustuselementti, joka kuuluu vuoden jokaiseen päivään. Kukat ovat helppo ja kaunis ele, jota jokainen osaa arvostaa. Harmiksemme niiden tuoma ilo on vain hyvin lyhytaikaista. Etenkin leikkokukat alkavat jo hyvin pian kuivahtamaan niiden oston jälkeen.

Kukkamagneetit teimme sitä varten, koska halusimme, että jokainen voisi nauttia kukista vuoden jokaisena päivänä. Nämä kukkamagneetit ilahduttavat vielä vuosien päästäkin, sillä ne eivät kuihdu. Kukat on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on sitkeää ja kestävää. Kukat eivät siis vioitu tai rikkoudu helposti. Vahva magneetti on upotettu ohutviiluvaneriin, joten on hyvin epätodennäköistä, että sekään irtoaa kovin helposti.

Kukkamagneetit ovat ihania oman kodin sisustukseen, mutta ne ovat myös persoonallinen lahjaidea. Esimerkiksi, mitä jos antaisit äitienpäivänä aitojen kukkien sijasta äidille kauniita ikikukkia? Kukkamagneetit ovat kaunis pieni tuote, joka sujahtaa myös helposti vaikka kirjekuoreen kortin kanssa. Ihana pieni tuote, jolla siis ilahduttaa helposti myös kauempana asuvia rakkaita.

Magneetit myydään aina kuuden kappaleen setteinä, johon kuuluu kuusi erilaista kukkaa. Magneettien värinä on aina vaalea koivu + valitsemasi väri. Värejä tällä hetkellä on musta, pinkki, punainen, keltainen, sininen ja turkoosi.

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino0.20 kg
Mitat5 × 5 × 0.3 cm
Materiaali

Kotimainen ohutviiluvaneri (koivu)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kesäkukkamagneetit (6kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Saatat myös pitää...