Julisterima 43cm

24,90 27,90  sis. alv 24%.

Julisterimalla saat nätisti julisteesi riippumaan seinälle. Erittäin hyvä vaihtoehto, kun haluat välttää sinitarrasta ja teipistä aiheutuvia tahroja tai kun kehykset tuntuvat liian raskaalta vaihtoehdolta. Rimojen kaareva pinta on ajaton ja tuo keveän, mutta viimeistellyn ilmeen julisteellesi.

Julisterima 31cm – Sopii pystysuuntaiselle A3 -julisteelle tai pienemmälle

Julisterima 43cm – Sopii vaakasuuntaiselle A3 -julisteelle ja pystysuuntaiselle A2 -julisteelle

Poista

Kuvaus

Koti on jokaiselle hyvin erityinen ja tärkeä paikka. Se on kuin tukikohta, jonne aina lopulta palataan päivän kiireiden jälkeen. Koti on turvapaikka, jossa pystyt rehellisesti olemaan oma itsesi ilman häpeää tai arvostelua. Siksi onkin ihan ymmärrettävää, että kodista halutaan sisustaa viihtyisä ja kotoisa.

Me haluamme antaa ihmisille vaihtoehtoja ja ideoita sen oman kotinsa sisustamiseen. Siksi luomme jatkuvasti uusia sisustustuotteita, koska haluamme tarjota mahdollisimman monelle juuri heille sopivia elementtejä sisustukseen. Meitä ei teekkään mikään yhtä iloiseksi kuin se tieto, että tuoteemme on päässyt osaksi jonkun kotia.

 

Julisterima

 

Julisterimalla saat nätisti julisteesi riippumaan seinälle. Erittäin hyvä vaihtoehto, kun haluat välttää sinitarrasta ja teipistä aiheutuvia tahroja tai kun kehykset tuntuvat liian raskaalta vaihtoehdolta. Näiden puusta valmistettujen rimojen kaareva pinta on ajaton ja tuo keveän, mutta viimeistellyn ilmeen julisteellesi.

Julisterimaan on erittäin helppo kiinnittää juliste. Aseta ensin julisteen ala ja yläreunaan yhdet rimat niin, että rimassa olevat magneetit ovat julistetta kohden. Kun juliste on haluamallasi kohtaa rimaan nähden, aseta kaareva rima julisteen päälle samalle kohtaa, mihin asetit äsken ensimmäisen riman. Rimoissa olevat magneetit tarrautuvat toisiinsa kiinni, jolloin juliste jää näiden kahden riman väliin. Tämän jälkeen julisteen voi nostaa seinälle. Kiinnitystä varten julisterimaan on kiinnitetty valmiiksi vahattu puuvillanaru, joka ei rispaannu käytössä.

Sen lisäksi, että julisterimaa on helppo käyttää se on myös helposti säilytettävissä. Julisterimat koostuvat neljästä yhtä pitkästä puukapulasta. Julisterimat ovat leveydeltään ainoastaan 2cm, joten ne eivät vie juurikaan säilytystilaa. Julisterimat on valmistettu kokopuusta, joten ne kestävät myös hyvin kolhuja eivätkä rikkoudu helposti.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat31 × 2 × 2 cm
Materiaali

Mänty

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Julisterima 43cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.