ILO-ovikyltti (omalla tekstillä)

29,50 31,50  sis. alv 24%.

ILO-ovikyltti on veikeä kyltti, jossa on iloinen eläinhahmo. Ovikyltti on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitelty värivalinnastasi riippuen joko öljyvahalla, lakalla tai petsillä. Kyltin ripustat helposti oveen roikkumaan joko narusta tai ketjusta. Kyltin saat myös tarvittaessa ripustettua oveen naulan tai ruuvin avulla. Älä ripusta kylttiä paikkaan, jossa se joutuu jatkuvasti kosketuksiin veden kanssa!

KOKO: 22cm X 22cm

Poista
 €

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä kylttejä ja opasteita niin kotiin kuin toimipisteellekin. Kaikki tuotteemme valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Kyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit.

Kyltit kiinnität helposti kaksipuolisella kalusteteipillä, ruuveilla, nauloilla tai ripusta kyltti roikkumaan ketjusta. Huomioitavaa teippikiinnityksessä! Teipissä on luja pito ja se tarrautuukin hyvin hanakasti kiinni. Valitse siis tarkoin kyltin lopullinen paikka ennen teipin suojapaperin irroittamista. Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

 

ILO-ovikyltti

ILO-ovikyltti on veikeä kyltti, jossa on iloinen eläinhahmo. Tämän kyltin nähdessään vieraasi tietävät varmasti, että ovat tervetulleita. Onpahan kotiinkin mukava aina palata, kun ovella jo heti sinulle hymyillään.

Ovikyltti on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitelty värivalinnastasi riippuen joko öljyvahalla, lakalla tai petsillä. Kyltin ripustat helposti oveen roikkumaan joko narusta tai ketjusta. Kyltin saat myös tarvittaessa ripustettua oveen naulan tai ruuvin avulla. Älä ripusta kyltti paikkaan, jossa se joutuu jatkuvasti kosketuksiin veden kanssa!

Kylttiin löydät meiltä valmiita tekstivaihtoehtoja, mutta kyltti on saatavilla myös omalla tekstillä. Esimerkiksi sukunimellä kustomoitu kyltti on tyylikäs oman kodin oveen. Kyltti on myös mainio valinta tupaantuliaislahjaksi.

KOKO: 22cm X 22cm

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino0.05 kg
Mitat22 × 22 × 0.7 cm
Koko

22cm X 22cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ILO-ovikyltti (omalla tekstillä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Saatat myös pitää...